Uimala

Pirkanmaan koirauimala on perustettu vuonna 2021. Uimala sijaitsee Akaan Viialassa, vanhan nahkatehtaan tehdasmiljöössä. 

Uimalalle ajat Tampereelta ja Hämeenlinnasta vain 30 minuuttia. Juna-asema sijaitsee alle kilometrin päässä.

Uimalassa haluamme toimia täysin koiralähtöisesti. Meille turvallisuus on kaikkein tärkein asia, uimalan käyttö on suunniteltu niin, ettei sielä kohtaa muita koiria.

Meille ovat tervetulleita kaikenlaiset uimarit.

Uima-allasta voi vuokrata myös muihin tarkoituksiin, ota yhteyttä!

pirkanmaankoirauimala_idaphotos_pablo_iso18

tilat

Uimalalla on erilliset sisään- ja uloskäynnit. Aulassa on säilytyskaapit tavaroillesi ja voit jättää koirasi odottamaan turvallisesti portin taakse tavaroitasi jättäessä. Aulassa on myös pieni myymälä ja vastaanottotiski.

Suihkutiloja on kaksi, ensimmäinen ennen allastiloja huuhteluun ja toinen shampoopesuun uinnin jälkeen. Molemmissa suihkutiloissa on kaksi suihkua, joten useamman koiran pesu sujuu kätevästi.

Kaakelialtaamme on Pirkanmaan suurin, 12×4,5 metriä. 

Kuivaushuoneessa on kaksi ammattikäyttöön tarkoitettua turkinkuivaajaa.

Allas on vuokrattavissa myös muihin tarkoituksiin. Esimerkiksi sukellus, suppailu ja valokuvaus. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut!

Lue uimalan yleiset ohjeet tästä.

Henkilökuntamme

KAISA KOSONEN

Kaisa Kosonen on aloittanut Pirkanmaan koirauimalan yrittäjänä 1.2.2022. Kaisa on pitkänlinjan yrittäjä lemmikkialalla ja elänyt yli 15 vuotta koiramaista elämää, johon on kuulunut pienimuotoinen rhodesiankoirien kasvatustyö ja koirien kanssa harrastaminen sekä koekäynnit useissa lajeissa (agility, MEJÄ, TOKO, Rally-TOKO, vinttikoirien maastojuoksukokeet, KAER-kokeet sekä koiranäyttelyt). Koirien hyvinvointi, ruokinta ja fyysinen treenaaminen ovat olleet aina mielenkiinnon keskiössä ja myös uinti on  kuulunut koirien treeniohjelmaan aina!

Kaisaan törmäät uimalalla viikoittain niin vastaanoton kuin altaan puolellakin! Uimalan toimintaan liittyvät kysymykset, parannusehdotukset, yhteistyöehdotukset, toiveet, risut ja ruusut ovat aina tervetulleita hänen suuntaansa!

SAILA MERKKINIEMI

Saila on valmistunut koirien uintivalmentajaksi Jyväskylästä syksyllä 2021 ja toimii koirahierojana Koirahuoltoasemalla. Tavoite on opettaa koirat uimaan oikealla tekniikalla, jolloin voidaan suunnitelmallisesti parantaa lihaskuntoa ja välttää väärän uintitekniikan aiheuttamat rasitustilat.

Saila on tällä hetkellä äitiysvapaalla (2023)

Katharina bartsch

Kata on työskennellyt uimalalla keväästä 2021 asti. Katalla on kotona kaksi australianpaimenkoiraa ja hän opiskelee eläintenkouluttajaksi.

Kata tekee uimalalla myös uintiavustajan töitä ja häneen voi törmätä uimalalla noin 1-2 päivänä viikossa talvikaudella.