Uimala

Pirkanmaan koirauimala on kahden nuoren koira-alan yrittäjän perustama yritys. Uimala sijaitsee Akaan Viialassa, vanhan nahkatehtaan tehdasmiljöössä. 

Uimalalle ajat Tampereelta ja Hämeenlinnasta vain 30 minuuttia. Juna-asema sijaitsee alle kilometrin päässä.

Uimalassa haluamme toimia täysin koiralähtöisesti. Meille turvallisuus on kaikkein tärkein asia, uimalan käyttö on suunniteltu niin, ettei sielä kohtaa muita koiria.

Meille ovat tervetulleita kaikenlaiset uimarit. Hauskan pitäjät, kunnon kohottajat ja kuntoutujat!

Uima-allasta voi vuokrata myös muihin tarkoituksiin, ota yhteyttä!

pirkanmaankoirauimala_idaphotos_pablo_iso18

tilat

Uimalalla on erilliset sisään- ja uloskäynnit. Aulassa on säilytyskaapit tavaroillesi ja voit jättää koirasi odottamaan turvallisesti portin taakse tavaroitasi jättäessä. Aulassa on myös pieni myymälä ja vastaanottotiski.

Suihkutiloja on kaksi, ensimmäinen ennen allastiloja huuhteluun ja toinen shampoopesuun uinnin jälkeen. Suihkutiloissa on useampi suihku monelle suihkuttelijalle. Suihkutiloista löytyy shampoo koirien pesemistä varten.

Kaakelialtaamme on Pirkanmaan suurin, 12×4,5 metriä. 

Kuivaushuoneessa on kaksi ammattikäyttöön tarkoitettua turkinkuivaajaa.

Allas on vuokrattavissa myös muihin tarkoituksiin. Esimerkiksi sukellus, suppailu ja valokuvaus. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut!

Lue uimalan yleiset ohjeet tästä.

Henkilökuntamme

Ida Lehtonen

Ida on toinen yrittäjistä ja on pitkään toiminut koira-alalla valokuvaajana. Idan on harrastanut koiria koko ikänsä, ja tällä hetkellä omistaa 3-vuotiaan saksanpaimenkoiran Olgan.

Ida vastaa uimalalla asiakaspalvelusta sekä markkinoinnista. 

Valokuvausasioissa voit aina kääntyä Idan puoleen.

Annaliina Tolppa

Anttu on koirauimalan toinen yrittäjä ja koulutusvastaava. Hänellä on myös vahva tausta koira-alan yrittäjänä, hän on ammatiltaan eläintenkouluttaja. Uimalan lisäksi Annaliinalla on koirakouluyritys Koirapalvelu Taidogas Kangasalla.

Kotoa löytyy kolme koiraa, bordercolliet Hupi ja Capo sekä malinois Rene.

Annaliinalta voi varata koulutuksellista uintia 50e/30min. Ajat sovittavissa erikseen. 

Koulutusta esimerkiksi: itsehillintää, noudon harjoittelua, sup-laudan käyttöä.

 

 

Saila Merkkiniemi

Saila on meidän tuleva uittaja. Saila opiskelee tällä hetkellä koirien uintivalmentajaksi Jyväskylässä Suomen toiseksi vanhimmassa koirauimalassa. Tavoite on opintojen myötä opettaa koirat uimaan oikealla tekniikalla, jolloin voidaan suunnitelmallisesti parantaa lihaskuntoa ja välttää väärän uintitekniikan aiheuttamat rasitustilat.

Saila toimii koirahierojana Koirahuoltoasemalla ja hänellä on kaksi heeleripoikaa Kelmi ja Köpi.

Riikka Valo

Olen positiivinen ja ratkaisukeskeinen kouluttaja. Minulle tekemisen ilo, myönteinen tunneilmapiiri ja uteliaisuus ovat kouluttamisen ja uuden oppimisen keskiössä.

 Olen kouluttautunut matkan varrella monipuolisesti, ja halunnut oppia koirista ja käyttäytymisestä mahdollisimman laaja-alaisesti. Osallistun mielelläni erilaisten kouluttajien koulutuspäiviin. Parasta on, kun pääsen soveltamaan erilaisia oppeja yksilöllisesti. Päätyökseni teen sosiaalialan töitä, koulutukseltani olen sosionomi YAMK ja käytän koira-avusteisuutta yhtenä käytännön työmenetelmänä. Olen käynyt Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä täydennyskoulutuksen JAMK:issa. Lisäksi toimin yhdistysaktiivina Pirkanmaalla.

Omaan laumaani kuuluvat tällä hetkellä labradorinnoutaja Lucky (10v.), isosveitsinpaimenkoira Renttu (7v), shetlanninlammaskoira Mesi (4v) ja bordercollie Kuma (3v).